Contact

bnwerty01

A.C. Mihai
0757.622.151
ciprian.a.mihai@gmail.com

Servicii oferite:
WebDesign – realizare site-uri de prezentare accesibile pe orice dispozitiv mobil.
Administrare – site, blog, conturi in mediile de socializare.
Prelucrare imagine – realizarea elementelor de branding, populare site cu imagini ale produselor.
Content management – optimizarea prezentarii produselor/serviciilor in pagini.
Comunicare de brand – copywriting, scrierea articolelor de prezentare.
Realizarea campaniilor online – newslettere si email marketing, analiza datelor de raspuns, vizand cresterea numarului de urmaritori pe site cat si in mediile de socializare.

Site-urile create vor atrage clienti noi, datorita unor functionalitati prin care veti obtine datele de contact ale unui numar crescut de vizitatori, carora le veti putea prezenta produsele si serviciile in mod regulat si gratuit. Designul lor, va permite majoritatii utilizatorilor sa va înteleaga cele mai importante valori oferite, fiind pregatiti sa acorde o atentie mai mare ofertei dumneavoastra in comparatie cu oferta concurentei. Avand in vedere toate acestea, va puteti astepta la o majorare semnificativa a traficului in doar cateva luni.

Prin cateva activitati complementare, bine tintite, va puteti creste vizibilitatea, adunand o lista numeroasa de urmaritori, interesati de proiectele si pasiunile dvs. Puteti creste astfel numarul urmaritorilor, rafinand calitatea acestora prin livrarea de informatie de calitate. Prin valoarea oferita, veti putea fi apreciat cu usurinta ca specialist si imbunatati, prin cunostintele pe care le detineti in domeniul dvs., vietile celor ce va urmeaza.

De asemenea, ofer suport in advertising prin realizare de materiale publicitare si promotionale personalizate, respectiv productie publicitara outdoor.

La cat mai multi urmaritori fidelizati!

Advertisements