Redactare Articole

energie pozitiva“Energie pozitiva” versus “energie negativa” ?

Ok! Sa admitem ca aceasta separare exista. Care ar fi atunci criteriile prin care diferentiem in Univers „energia pozitiva” de „energia negativa”? Putem spune despre explozia materiei intr-o supernova ca a fost determinata de o acumulare de “energie negativa”? Sau despre nasterea unei tinere stele ca este rodul unei aglomerari de “energie pozitiva”? Si am putea continua cu o sumedenie de exemple similare. Chiar va rog sa va folositi imaginatia! Titlul nu incearca decat sa ajute la constientizarea unui aspect resimtit zilnic de fiecare dintre noi, in locul unei convingeri adanc inradacinata si perpetuata prin intermediul temerilor induse de neimplinirile generate de societatea actuala. (articol)

– – – – –

energie pozitivaTrandafirul de sub clopotul de sticla

Stii ce esti? Esti un minunat trandafir. Nu doar ca prezenta si parfumul tau incanta orice inima ce stie a privi dincolo de ascutimea tepilor, dar mai mult de atat, catifelatele tale petale, pe langa faptul ca fac deliciul atingerii oricaror buze, sunt o sursa bogata de vitamine si flavonoizi, recunoscute unanim prin esentele si consacratele dulceturi. (articol)

– – – – –

energie pozitivaDoar atunci cand nu mai cauti libertatea, fericirea si iubirea… poti spune ca le vei fi gasit

Intelegerea faptului ca – fiind in cautarea libertatii, a fericirii, a iubirii… tu esti, de fapt, lipsit de acestea – iti poate produce un moment de switch interior…! Chiar un “tzunami” emotional pentru unii dintre noi. Poti da jos instantaneu platosele si nenumaratele masti, aceasta putandu-te face sa-ti continui drumul mai eliberat decat ti-ai inchipuit vreodata…(articol)

– – – – –

energie pozitivaDaruire si loialitate…

Putini sunt cei care nu au auzit diverse variante ale povestilor pline de admiratie care au circulat referitor la daruirea si loialitatea minunatului companion al omului. Hachiko este unul dintre acestia, devenit un simbol national al Japoniei la scurt timp dupa ce istoria sa de viata a fost facuta cunoscuta, ajungand un exemplu dat de profesori si parinti copiilor, cultivand astfel spiritul loialitatii familiale. Relatia sa cu Hidesaburo Ueno, profesor la catedra de agricultură a Universitatii din Tokio, pe care l-a asteptat multi ani in gara Shibuya la aceeasi ora a sosirii trenului cu care acesta se intorcea de la cursuri, chiar si dupa decesul acestuia, a devenit la fel de faimoasa ca si multe iubiri celebre intre indragostiti, avand insa particularitatea devotamentului si loialitatii intre fiinte apartinand unor specii diferite. (articol)

– – – – –

energie pozitivaValideaza si la randul tau vei fi validat

Te duci catre el/ea macinat de problemele tale interioare si pleci plin de entuziasm !
Iti vine sa-ti faci valizele si sa pleci la capatul pamantului, iar el/ea te intoarce din drum printr-un simplu compliment! Ce forta uriasa declanseaza puterea de a rapune orice bariere? Ce te anima sa mergi inainte in pofida oricaror piedici ? (articol)

– – – – –

energie pozitivaA-ti aduna trupul si mintea langa suflet…

Am deschis larg ferestrele pentru a-mi umple pieptul cu aerul curat al diminetii. Valuri reci de toamna tarzie au inundat camera… La putin timp s-a pornit a patrunde, repetat si strident, sunetul unui claxon. Nu stiu daca masina era in raza mea vizuala. Oricum, ochii imi erau inchisi, in timp ce sorbeam cu nesat aerul plin de energie. Nu a fost nevoie sa-i deschid pentru a-l zari pe cel de la volan. L-am simtit dintr-o data ca pe o faptura speriata, prinsa in valtoarea unor evenimente interioare ce-l coplesisera. Era blocat la capatul unui drum caruia nu-i mai vedea continuarea. (articol)

– – – – –

energie pozitivaUn magic ritual al vietii…

Sase si jumatate, in ziua de Florii. M-am trezit, avand un minunat sentiment de indestulare, la o ora matinala pe care destul de rar o intampin cu ochii deschisi. Am simtit, de la primele clipe ale inceputului noii zile, ca divinitatea ne vegheaza si ne umple vietile cu tot ce e mai bun. Toate semnele ce au urmat mi-au intarit sentimentul deplin avut. (articol)

– – – – –

energie pozitivaImblanzitorul de “elefanti albi”

Intr-un tinut bogat in resurse naturale, ce cunostea o neasemuita inflorire spirituala si de bunastare pentru locuitorii sai, ducandu-si viata intr-un palat renumit prin curatenia si organizarea sa, un maharadjah isi bucura ochii si sufletul inconjurat de familia si supusii sai. De asemenea, era inconjurat de sfetnici intelepti, ce cunosteau tainele cerului, apelor si pamantului, precum si ale trupului, mintii, inimii si sufletului poporului sau. (articol)

– – – – –

energie pozitivaMai important decat ‘unde te duci’ e ‘cu cine te insotesti’…

Un maestru zen isi facea drumul saptamanal catre targ. Situat peste cateva dealuri si vai, calea pana acolo strabatea o zona de padure cu specii de vegetatie deosebita. Majoritatea ei, formata din copaci si arbusti, avea fructe bogate si hranitoare, iar plantele rare ce cresteau in padure, pe rape si in poienile ce se deschideau cand copacii se rarefiau, erau folosite de calugari ca leacuri pentru prepararea de tonice si diverse potiuni. (articol)

– – – – –

energie pozitivaCunoasterea dorita de maestru la tine, pentru a-i deveni ucenic

Un proaspat absolvent al unei prestigioase facultati de medicina, se pregatea sa ajunga la interviul pentru pozitia de chirurg, in cadrul unui spital la fel de renumit. Statura sa impozanta nu a trecut neobservata la intrarea in cladire. Parea ca nimic nu l-ar putea abate. Era extrem de determinat. Cu toate acestea, Isi facea griji, ca mai toti cei dornici a accede in pozitia mult visata, rememorand diversele aparate si functii vitale, organe si particularitati terapeutice pentru vindecarea acestora. (articol)

– – – – –

energie pozitivaCalitatea de a te raporta pozitiv la situatii ce-ti par a te agresa din exterior

Am avut o noua confirmare a starii ce permite transcenderea si transformarea vibratiilor joase si alchimizarea lor, in urma unei “deplasari” a zonei de confort.

Locuinta unde am dormit peste noapte, in timpul acelei deplasari de scurta durata, avea o centrala termica extrem de zgomotoasa in momentele de punere in functiune. Am adormit in cele din urma, fiind destul de obosit. La ora cinci dimineata insa, zgomotele asurzitoare si vibratiile disonante m-au trezit brusc. Organismul fiind ceva mai intremat dupa orele dormite, putea percepe din plin vibratiile, linistea orasului atotstapanitoare favorizand “auditia”. (articol)

– – – – –

Advertisements

2 thoughts on “Redactare Articole

  1. Pingback: Articole « wertycall

  2. Pingback: portfolio « wertycall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s